VI Edició de RetoTech Fundació Endesa

Un grup d’alumnes que juntament amb la seva professora de tecnologia ( Aroa Segura ) han estat seleccionats dins els 15 centres de les Illes Balears per a participar en la VI ena edició dels premis Retotech, que consisteix en presentar un projecte d’innovació educativa basat en un projecte tecnològic realitzat a través de distintes tècniques com puguin ser la robòtica, programació , apps,… Per ser seleccionats s’havia de presentar un video motivador i pel fet d e ser seleccionat el centre rebrà uns kits de robòtica i una impressora 3D per poder anar desenvolupant el projecte. Enhorabona a l’equip i la seva professora per la selecció entre més de 300 centres que si havien presentat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>