Activitats solidàries nadalenques a l’IES Sineu

Com és habitual cada any per aquestes dates, l’IES Sineu ha duit a terme dues activitats solidàries amb motiu de les festes de Nadal 2020.

D’una banda, l’alumnat i les seves famílies han contribuït a ajudar les famílies més necessitades tot aportant productes com ara sucre, farina, dolços, productes d’higiene personal, etc… que s’han lliurat a Càritas de Sineu. En total, s’han recollit prop de 500 quilograms d’aliments i molts de productes d’higiene. 

D’altra banda, l’AMIPA, com cada any, ha organitzat una xocolatada solidària per a l’alumnat i el professorat en la qual s’ha aportat 1€ per tiquet. La recaptació total ha estat de 3.000 €,  que es destinaran a La Marató de TV3. Hem de recordar que, enguany, els doblers recaptats per La Marató s’invertiran en la investigació de la COVID-19 i els seu tractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>