Jubilació d’Aina Pons

Després de 20 anys al centre, n’Aina Pons ( Anita ) es jubila dia 30 de desembre, després de més de 40 anys treballant com a funcionària. Va començar treballant a l’IES Antoni Maura i ha acabat la seva trajectòria a l’IES Sineu, on hi ha fet feina des de l’any 2000. No cal dir que durant aquests 20 anys al centre ha vist passar molts de companys i companyes, alumnes i esdeveniments de tot color. Són moltíssimes les anècdotes que l’acompanyaran i moltes les amistats que deixa al centre. 

El darrer dia lectiu de l’any, dimarts dia 22 de desembre, tot el claustre del centre i els seus companys i les seves companyes no docents li reteren un merescut homenatge i el director li va dirigir unes paraules en representació de tota la comunitat educativa. Després de tants de servei, N’Aina s’ha guanyat un merescut descans. Li desitjam molta sort en aquesta nova etapa que ara comença!