Proves Cangur 2021

Tot i les circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19, aquest curs l’IES Sineu ha participat en una nova edició de les Proves Cangur de matemàtiques. En aquest cas, i per mesures sanitàries, la convocatòria s’ha dut a terme al propi centre, en una col·laboració entre de Departament de Matemàtiques i la Coordinació General de les Proves Cangur. Devers 40 alumnes seleccionats des de 3r d’ESO fins a 2n BTX han pogut demostrar amb moltes ganes i molta il·lusió els seus coneixements i la seva capacitat de raonament en una nova edició d’aquesta prova ja consolidada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>