Clausura Erasmus + “Jeux Sans Frontieres”

Una altra conseqüència de la pandèmia causada per la Covid-19 ha estat la cancel·lació de la mobilitat al Regne Unit que quedava pendent del projecte Erasmus + “Jeux Sans Frontieres”. Després de molts plantejaments, els països participants vàrem optar per concloure el projecte amb una sèrie de trobades virtuals en les quals els alumnes aporten les seves idees i les seves sensacions (exemplificada la situació pandèmica a un món on no han valgut les fronteres). Ja hem dut a terme dues trobades i hem presentat, d’una banda, tres vídeos amb els resums de les mobilitats anteriors. D’altra banda, la nostra aportació a un final de projecte musicat, ha estat dissenyar les portades de les cançons que els companys i companyes polonesos cantaran. En estar totes les peces compartides i presentades, també vos les farem arribar.”
 
MOBILITAT A ESPANYA
 
 
 
 
 
 
 
 
MOBILITAT A POLÒNIA
 
 
 
 
 
 
 
MOBILITAT A ITALIA