Xerrada sobre els objectius sostenibles de l’ONU.

Els passats 23 i 24 de març va tenir lloc la primera part de l’activitat “Coneixent els objectius sostenibles de l’ONU”. El professor de Biologia Toni Català va fer una xerrada per a l’alumnat participant al projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future” (actualment cursant 2n ESO), sobre la gravetat del canvi climàtic i de quina manera l’IES Sineu està col·laborant en la cura del medi ambient amb la reforestació d’una part del pati. Vos anirem informant sobre la segona i la tercera activitats d’aquest interessant projecte.

 Dimarts 20/04/21 va ser un dia de trobada, en el qual els alumnes participants al projecte Erasmus+ “Together we write the history of the future” es varen veure les cares per primera vegada. A causa de la semi-presencialitat, no havien tingut fins ara l’oportunitat de fer res conjuntament. Després d’un dinar de germanor, amb totes les mesures sanitaries, vàrem recordar les activitats fetes fins ara. A més a més, vàrem visualitzar els vídeos de presentació de les escoles italiana i polonesa, vàrem posar dates per fer les presentacions sobre sostenibilitat que quedaven pendents i vàrem organitzar la següent tasca informativa que farem per als companys estrangers. Així mateix, vàrem començar a analitzar els termes “utopia” i “distopia” amb un vídeo que ha preparat el professorat de Polònia. La següent passa dins d’aquest magnífic projecte serà contactar amb els estudiants polonesos i italians i anar coneixent-se a poc a poc.

 

Informació i requisits de participació al Projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future”

Informació Projecte