Xerrada sobre els objectius sostenibles de l’ONU.

Els passats 23 i 24 de març va tenir lloc la primera part de l’activitat “Coneixent els objectius sostenibles de l’ONU”. El professor de Biologia Toni Català va fer una xerrada per a l’alumnat participant al projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future” (actualment cursant 2n ESO), sobre la gravetat del canvi climàtic i de quina manera l’IES Sineu està col·laborant en la cura del medi ambient amb la reforestació d’una part del pati. Vos anirem informant sobre la segona i la tercera activitats d’aquest interessant projecte.

 Dimarts 20/04/21 va ser un dia de trobada, en el qual els alumnes participants al projecte Erasmus+ “Together we write the history of the future” es varen veure les cares per primera vegada. A causa de la semi-presencialitat, no havien tingut fins ara l’oportunitat de fer res conjuntament. Després d’un dinar de germanor, amb totes les mesures sanitàries, vàrem recordar les activitats fetes fins ara. A més a més, vàrem visualitzar els vídeos de presentació de les escoles italiana i polonesa, vàrem posar dates per fer les presentacions sobre sostenibilitat que quedaven pendents i vàrem organitzar la següent tasca informativa que farem per als companys estrangers. Així mateix, vàrem començar a analitzar els termes “utopia” i “distòpia” amb un vídeo que ha preparat el professorat de Polònia. La següent passa dins d’aquest magnífic projecte serà contactar amb els estudiants polonesos i italians i anar coneixent-se a poc a poc.

 

Informació i requisits de participació al Projecte Erasmus+ “Together We Write the History of the Future”

Informació Projecte

Happy Erasmus days!!

L’alumnat de tercer d’ESO que participa en el programa europeu Erasmus Together we write the history of the future”, va celebrar divendres 15 d’octubre els “Erasmus Days” amb els seus companys i companyes de projecte italians i polonesos. 

Les activitats consistien a fer un punt de llibre relacionat amb el projecte Erasmus i amb la celebració del dia europeu del programa Erasmus. Tant la professora Ana M. Alfonso com Andrea Castañeda varen fer un gran esforç d’organització per fer que l’alumnat no solament pogués reprendre el contacte amb l’alumnat de Polònia i d’Itàlia sinó també per poder aconseguir que s’entretinguessin repassant tot allò que s’ha fet i après fins ara, d’una forma d’allò més lúdica. L’activitat consistia a fer un Kahoot en directe amb l’alumnat dels altres dos centres europeus que participen en el projecte. 

Si esteu interessats a veure els resultats de la feina que estan fent, tenim una exposició al hall principal de l’institut o podeu mirar directament els vídeos tot escanejant aquests codis QR. 


Código QR

Descripción generada automáticamenteCódigo QR

Descripción generada automáticamente

Enhorabona a les companyes i a l’alumnat per la gran feina! 
Coordinació Erasmus