Reunió informativa Euro FP V Balears de CFGM i FPBàsica

El passat 29 de març de 2021 es va dur a terme la segona reunió informativa amb familiars i alumnes que foren seleccionats al procés de selecció per a la concessió de beques per a realitzar part de les seves
pràctiques de Formació en Centres de Treball a un país de la Unió Europea adherit al programa Erasmus+

Durant la reunió se’ls va informar de les dates, empresa, grups d’alumnes i de les condicions que en aquell moment degut a la situació de pandèmia ens trobam. També dels documents necessaris que han de tenir actualitzats per a poder realitzar la mobilitat. Es varen aclarir tots els dubtes que es varen plantejar durant la reunió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>