Els alumnes de 2n d’FPB acosten l’IES Sineu a l’Agenda 2030

Els alumnes de 2FPB han realitzat un projecte emmarcat dins l’Agenda 2030, concretament, s’han centrat en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 15 (ODS 15) el qual té com objectiu “Protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació del sòl, i aturar la pèrdua de la biodiversitat”.

 
Per treballar-ho, s’ha construït un hotel d’insectes “Hotel pels més petits” creant diferents estances de mides i materials naturals diferents per a que diferents classes d’insectes puguin “allotjar-se” en qualque moment del seu cicle vital. Recordam que els insectes juguen papers fonamentals als ecosistemes com a pol·linitzadors, descomponedors, recicladors de nutrients o serveixen d’aliment per a altres espècies i que cada cop més van desapareixent a causa de  la pèrdua dels seus hàbitats naturals.
 
Aquest hotel especial fou instal·lat a l’actual pati de 2n d’ESO pels alumnes de 2FPB el darrer dia de classes abans de començar les seves pràctiques a empreses.
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>