Trobada Erasmus+

Dimarts 20/04/21 va ser un dia de trobada, en el qual els alumnes participants al projecte Erasmus+ “Together we write the history of the future” es varen veure les cares per primera vegada. A causa de la semi-presencialitat, no havien tingut fins ara l’oportunitat de fer res conjuntament. Després d’un dinar de germanor, amb totes les mesures sanitaries, vàrem recordar les activitats fetes fins ara. A més a més, vàrem visualitzar els vídeos de presentació de les escoles italiana i polonesa, vàrem posar dates per fer les presentacions sobre sostenibilitat que quedaven pendents i vàrem organitzar la següent tasca informativa que farem per als companys estrangers. Així mateix, vàrem començar a analitzar els termes “utopia” i “distopia” amb un vídeo que ha preparat el professorat de Polònia. La següent passa dins d’aquest magnífic projecte serà contactar amb els estudiants polonesos i italians i anar coneixent-se a poc a poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>