Finalització Projecte Erasmus + “Jeux Sans Frontieres”

L’Ies Sineu ha donat per finalitzat el projecte Eramus+ “Jeux Sans Frontieres” que va començar al 2018 i que havia d’acabar el 2020. Hem vogut acomiadar-nos amb un dinar de germanor amb totes les mesures de seguretat que la pandèmia de la Covid-19 requereixen.

Al llarg d’aquests més de dos anys, s’ha analitzat i s’ha reflexionat sobre el concepte de  “frontera”, des del punt de vista social, natural, econòmic o artístic i els alumnes agraeixen l’enriquiment que el conjunt d’experiències els ha aportat. Han fet noves amistats, han descobert nous indrets, han millorat les seves destreses orals en llengua anglesa i han après a valorar una mica més allò que som i allò que tenim. Gràcies alumnes, gràcies famílies i gràcies professorat que ens heu ajudat i donat suport de manera altruista. Gràcies a tothom.