3r Premi al Certamen de Vídeo de Medi Ambient Carnet Jove 2020

L’alumnat de l’assignatura de Ciències Aplicades a l’Activitat Professional (C.A.P) de 4t ESO D, E i P han obtingut el 3r premi en el Certamen de Vídeo de Medi Ambient Carnet Jove 2020 pel vídeo QUIN MÓN VOLEM?.

Aquest concurs té la finalitat principal de contribuir a augmentar el coneixement i la conscienciació respecte del medi ambient en sentit ampli, així com del canvi climàtic, el desenvolupament sostenible i d’altres, i incentivar mesures responsables.

El vídeo ha estat valorat molt positivament per la comissió avaluadora del certamen per la seva tècnica i el seu missatge.

La realització del vídeo ha estat promoguda per la Comissió Ambiental del centre.

Enhorabona!

Aquests són els alumnes de l’assignatura de 4t ESO, Ciències Aplicades a l’Activitat Professional, que varen elaborar el vídeo que es va enviar al concurs. Aquest vídeo formava part d’un ampli projecte d’investigació de les principals amenaces ambientals del planeta i la producció final va ser el video realitzat de forma grupal mitjançant la tècnica stop-motion.