Molt bons resultats per a l’IES Sineu a les PBAU

Aquest curs, els resultats que l’alumnat de l’IES Sineu ha obtingut a les proves PBAU han tonar a ser molt bons. Dels 62 candidats i candidates que s’hi van presentar, 61 han superat la prova, fet que suposa un 98,4% d’aprovats, un percentatge superior a la mitjana de les Illes Balears, que s’ha situat en un 92,5%. El més significatiu és que la mitjana de les notes d’accés és la més alta dels darrers cursos, atès que hem passat d’un 6,45 de mitjana del curs passat a un 7,6 aquest curs, minimitzant la diferència amb la mitjana del batxillerat.

Cal destacar també que de l’alumnat que ha aprovat, sis han obtingut una nota d’admissió superior al 13,2.

Enhorabona a tot l’alumnat pels bons resultats i confiem que la prova extraordinària de juliol repeteixi els èxits.