Segell Nacional de Qualitat per al projecte eTwinning d’alemany

Estam d’enhorabona! El projecte internacional eTwinning “Lass mich dein Land durch deine Augen entdecken” (Deixa’m descobrir el teu país a través dels teus ulls) en el qual va participar alumnat d’alemany de 3r d’ESO, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat de l’IES Sineu i alumnat de l’institut alemany Evangelisch Stiftisches Gymnasium Gütersloh (Renània del Nord-Westfàlia) ha rebut el Segell Nacional de Qualitat. L’objectiu del projecte era viatjar de forma virtual a través dels ulls d’una persona nadiua i aprendre més sobre la cultura i el país. Degut a la situació epidemiològica, aquest reconeixement té un doble valor atès que va requerir un doble esforç per part dels participants, per la qual cosa en podem estar ben orgullosos. 
ETwinning és un programa europeu de col·laboració entre diversos països del Consell d’Europa. El Segell Nacional de Qualitat es concedeix als docents i a l’alumnat amb projectes eTwinning excel·lents i indica que compleix determinats estàndards nacionals i europeus com ara innovació pedagògica, integració curricular dels projectes, cooperació entre centres associats, ús de la tecnologia i avaluació i difusió dels resultats. 

Enhorabona a tot l’alumnat per la bona feina!