Happy Erasmus days!!!

Happy Erasmus days!!

L’alumnat de tercer d’ESO que participa en el programa europeu Erasmus Together we write the history of the future”, va celebrar divendres 15 d’octubre els “Erasmus Days” amb els seus companys i companyes de projecte italians i polonesos. 

Les activitats consistien a fer un punt de llibre relacionat amb el projecte Erasmus i amb la celebració del dia europeu del programa Erasmus. Tant la professora Ana M. Alfonso com Andrea Castañeda varen fer un gran esforç d’organització per fer que l’alumnat no solament pogués reprendre el contacte amb l’alumnat de Polònia i d’Itàlia sinó també per poder aconseguir que s’entretinguessin repassant tot allò que s’ha fet i après fins ara, d’una forma d’allò més lúdica. L’activitat consistia a fer un Kahoot en directe amb l’alumnat dels altres dos centres europeus que participen en el projecte. 

Si esteu interessats a veure els resultats de la feina que estan fent, tenim una exposició al hall principal de l’institut o podeu mirar directament els vídeos tot escanejant aquests codis QR. 


Código QR

Descripción generada automáticamenteCódigo QR

Descripción generada automáticamente

Enhorabona a les companyes i a l’alumnat per la gran feina! 
Coordinació Erasmus