Convocatòria Erasmus 2021-22

Publicada la convocatòria de les beques Erasmus 2021-22 i primera reunió informativa amb alumnes i famílies

El dimecres 20 d’octubre ha tingut lloc la primera reunió per informar de què són les beques Erasmus destinades a FP i com es gestionarà tot el procés a alumnes i famílies interessades.

A la sala d’actes del centre amb un total 7 famílies de CFGM i FPBàsica interessades es va explicar en què consisteixen les beques Erasmus per a dur a terme part o la totalitat de les hores pràctiques de formació en centres de treball (FCT) a un dels països adherits al programa Erasmus.

Aquest és el 5è curs que el nostre centre participa en el consorci liderat per la Conselleria d’Educació juntament amb altres 49 centres de les Illes Balears en el present curs escolar. El projecte és el EuroFP Balears V (2019-1-ES01-KA102-063739) i pretèn oferir la possibilitat als alumnes tant de Formació Professional Bàsica com als de Cicles Formatius de Grau Mitjà la possibilitat de dur a terme la meitat de les seves hores de FCT (3 setmanes en FPBàsica o 5 setmanes en CFGM) o bé la totalitat d’aquestes hores només en el cas de CFGM (90 dies), a empreses situades en un país estranger. 

El termini per a presentar sol·licituds per al procés de selecció acaba el 2 de novembre. Esperam que s’hi presentin molts candidats i candidates.

Per més informació accediu a la convocatòria.