Guardó del Concurs de Vídeo Mediambiental Carnet Jove

El divendres 22 d’octubre es va celebrar el lliurament dels premis del Concurs de Video Mediambiental Carnet Jove a la Sala de Premsa de la Conselleria de Medi Ambient. L’IES Sineu va obtenir el tercer premi dotat en 500 euros per al centre pel vídeo “Quin món volem?” realitzat pels alumnes de Ciències Aplicades a l’Activitat Professional de 4t d’ESO del curs 20-21.

Per aquest motiu, varen acudir a l’acte 2 alumnes en representació de la classe (Xisca Eva Mas i Rafel Toni Ferriol), el professor de l’assignatura (Toni Català) i el director del centre (Rafel Crespí). Allà es varen projectar tots els vídeos guanyadors i vàrem poder veure l’alt nivell de cada un dels curts presentats al certamen.

L’acte va ser presidit per la Consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago i el Conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, els quals varen destacar el bon treball realitzat per l’alumnat amb el vídeo i  la importància de la consienciació medioambiental entre els estudiants.

Enhorabona pel reconeixement i continuau fent tan bona feina!