4 alumnes de l’IES Sineu seleccionats a l’Estalquim

4 dels 15 alumnes de tot Balears seleccionats per a l’Estalquim de la UIB són de l’IES Sineu:

Pep Oliver (2n ESO G)

Marta Ferrer (2n ESO F)

Núria Puigsegur (2n ESO D)

Ángel Giménez Antolin (2n ESO A)

Què és ESTALQUIM?

ESTALQUIM (EStímul del TALent QUÍmic) és un programa formatiu orientat a desenvolupar la vocació científica en nins i nines amb especial talent en el camp de la Química. És un projecte organitzat per la Universitat de les Illes Balears i l’Associació de Químics de les Illes Balears.

Com s’organitza?

Els nins i nines que entren al projecte ESTALQUIM reben formació i atenció especialitzada durant dos cursos acadèmics utilitzant una metodologia d’aprenentatge actiu i lúdic en què els alumnes són els protagonistes, entrenant la seva capacitat d’experimentació, la seva creativitat i la seva capacitat de raonament i resolució de problemes. El primer curs es desenvoluparà en 12 tallers des de novembre a maig, els dissabtes al matí cada quinze dies, amb sessions d’unes 3,5 hores de durada. En el segon curs, els nins i nines participaran en una activitat al seu propi centre educatiu, on explicaran als companys de classe una selecció dels tallers realitzats i, a més, organitzaran juntament amb el professor de la UIB una pràctica de laboratori. Igualment, hi ha activitats complementàries (cerimònies d’obertura i tancament, taller familiar, etc.).

https://estalquim.uib.cat/