Visita de l’exposició “Pixar, construint personatges”

El passat dijous 11 de novembre el departament de Dibuix va organitzar una sortida en la qual van participar els i les alumnes que cursen les assignatures d’Educació Plàstica (4ES0) i de Volum (1r BTX).

L’activitat consistia en visitar l’exposició «Pixar, construint personatges» a la Fundació la Caixa (Palma)

La visita guiada ens va permetre conèixer el procés de creació dels llargmetratges d’animació, el disseny de personatges i molts altres interessants secrets professionals d’aquesta empresa de fantasia animada. Vam poder gaudir dels dibuixos i maquetes originals dels famosos protagonistes de pel·lícules com ara Toy Story, Up, Coco, Ratatuille i moltes altres.

A part de visitar l’exposició, els alumnes tenien una sèrie de tasques artístiques encomanades (fotografies i dibuixos del natural) que van tenir temps de realitzar, malgrat que la pluja va fer acte d’aparició a diferents moments del matí.