Pràctica Programa EOIES

Avui l’alumnat de 1r de Batxillerat que es prepara per a l’obtenció del certificat B2.2 d’anglès (30 alumnes) i el de 4t d’ESO que es prepara per al B1 (60 alumnes) han tingut una classe pràctica amb la professora de l’EOI i el professorat encarregat del programa al centre: Anna Biosca i Pere Gelabert. Durant una sessió amb cada nivell, se’ls ha explicat de quines parts consta l’examen, quan i on es farà, els requisits per aprovar, etc…

A continuació, hem fet una pràctica oral amb tot l’alumnat i uns quants voluntaris han reproduït el diàleg davant la resta de companys i companyes per tal de veure un exemple. Finalment, hem comentat entre tots tant els aspectes positius com aquells que cal millorar.

Tots i totes ho heu fet molt bé i estam segurs que us anirà molt bé!