Guardó Centres Ecoambientals

L’IES Sineu rep el guardó en reconeixement a la seva tasca en l’educació ambiental per part del programa de Centres Ecoambientals de la Conselleria de Medi Ambient i la d’Educació. L’acte es va celebrar el dia 13 de desembre al Centre de Formació Professional de Son Llebre, a Marratxí. El guardó és un reconeixement als centres que han assolit els objectius marcats en el projecte ambiental de centre en un determinat període de temps i que han demostrat tenir un compromís ferm vers l’educació ambiental i la sostenibilitat. Els premis varen ser entregats pel Conseller de Medi Ambient, Miquel Mir, la Directora General de Primera Infància i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, i el Director General de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó. A l’acte hi varen assistir el Director del Centre, Rafel Crespí, el Coodinador Ambiental, Toni Català, i 3 alumnes de 2n ESO en  representació dels grups guanyadors del Concurs Ecoaula 20-21: Biel Gelabert, Pau Lladó i Maria Ramis.