Taller de còmic

Entre els dies 16 i 17 de desembre de 2021 tots els alumnes que cursen 2n d’ESO del nostre centre van assistir a la xerrada «descobreix el món del còmic». Aquesta activitat, consistent a fer un repàs pels gèneres i característiques més importants d’aquest mitjà d’expressió, va ser organitzada pel Departament de Castellà i duta a terme per dos professors de l’IES Sineu, Michel Motoulis i Vicent Vila, col·leccionistes i amants del novè art. L’activitat es va realitzar a les aules de referència de cada un dels 8 grups de 2n d’ESO.
A la xerrada, els alumnes també van poder tocar amb les seves mans i fer una ullada a alguns exemplars de còmics importants, van conèixer com es fa un còmic des del punt de vista del guió i el dibuix i, finalment, van ser informats del Mercadet de Còmic que pròximament es posarà en marxa a l’institut, una iniciativa que té per objectiu apropar aquest món a tots els nostres alumnes, una meravellosa forma d’iniciar-se a la lectura i al món de la cultura en general.