Dia Mundial de la Poesia

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia, que va començar a commemorar-se des de 2001, com a homenatge a la paraula poètica. La finalitat d’aquesta iniciativa és donar suport a la diversitat lingüística a través de l’expressió poètica i ser un vehicle de comunicació artística, a les seves respectives comunitats per a les llengües amenaçades o en perill. 
Enguany el Departament de Llengues Estrangeres (anglès i alemany) s’ha encarregat de fer difusió d’aquest dia amb l’ajuda de l’alumnat de tots els nivells, des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat.  Conjuntament hem realitzat una exposició al hall del nostre centre en la qual s’han tractat temes transversals a nivell educatiu a través de la poesia com ara la diversitat, la igualtat, la pau, la defensa del medi ambient, l’amistat i l’educació emocional en llengua anglesa i alemanya. 
Els productes realitzats per l’alumnat van des d’il·lustracions de poemes fins a escriptura de haikus passant per interpretacions líriques amb acompanyament musical. 
Convidem a tothom a passar-hi i a disfrutar d’aquesta exposició interactiva.