Dia internacional del llibre infantil i juvenil

VISCA LA LECTURA!

RACÓ LITERARI A L’IES SINEU

Amb motiu del Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil (2 d’abril), el Departament de Llengua Castellana amb l’inestimable col·laboració del claustre i l’alumnat de l’IES Sineu, ha engalanat el hall del centre. Allà podreu gaudir del nostre particular racó literari, un espai confortable que, a manera de sala d’estar, ens convida a prendre seient a la butaca de lectura per somniar i experimentar la ficció de la mà dels llibres que ens van marcar.

Llibres, les portades dels quals han estat recreades pel nostre alumnat i que reposen a manera de biblioteca personalitzada presidida per la inspiradora cita d’Antonio Machado: «Mi infancia son recuerdos de…»

Alçant el cap, trobareu esteses, qual bugada literària, les recomanacions de lectures de joventut obsequiades pels docents del centre amb el propòsit d’obrir-nos les portes de la seva adolescència literària.

Es tracta d’un espai de trobada per incentivar el plaer de la lectura entre el nostre alumnat. A més a més, per intercanviar punts de vista, per formar gust lector, per conversar plàcidament de llibres i dur-se a casa un bon grapat de recomanacions ben inspiradores. Tot en ares d’ampliar els nostres horitzons lectors, celebrar coincidències en preferències llibresques i comentar experiències fruit dels diversos universos literaris. En definitiva, viure la lectura com a part essencial de la nostra existència.

Desitjam de tot cor que aquesta exposició vos brindi l’oportunitat de gaudir dels llibres.