Diari d’un intercanvi Erasmus

El grup d’estudiants polonesos del projecte Erasmus + “Together We Write the History of Future” ja són aquí.

Diumenge 24 d’abril: per fi varen,conèixer els seus companys mallorquins i varen començar la seva aventura per la nostra illa. Hi seran amb nosaltres fins divendres 29. Alegria i il·lusió eren visibles. 

Dilluns 25 d’abril:

Seguint el programa previst, s’han dut a terme les activitats organitzades: visita a les Coves del Drach i visita al Rafa Nadal Museum Xperience. El dia assolellat i primaverenc ha fet que la jornada hagi estat doblement exitosa.

Dimarts 26 d’abril:
Primer dia a l’Institut dels nostres visitants polonesos. Després de la benvinguda per part del director i el cap d’estudis, s’han fet diverses activitats: un taller sobre els 17 objectius de la ONU per un planeta sostenible -emmarcats dins l’agenda 2030-, un taller sobre ball de bot, una visita a l’Ajuntament de Sineu amb salutació del batlle, i una composició cultural sobre Polonia, Itàlia i Espanya en diversos posters que han quedat exposats al sector de 3r ESO. Un segon dia de cooperació , col·laboració i harmonia.

Dimecres 27 d’abril:

Seguim endavant i la natura ens espera a S’Albufera de Mallorca, on els participants Erasmus han recorregut una petita però important zona del parc. Dividits en cinc grups, tenien unes rutes i unes tasques concretes (totes diferents), amb l’objectiu d’enregistrar un document visual per poder mostrar als companys italians que no han pogut venir presencialment a aquesta mobilitat.

Dijous 28 abril:


Tornem a les aules per treballar diferents continguts relacionats amb el programa. D’una banda fem un taller de fotografia per aprendre a mirar i observar des d’un altre punt de vista, i d’altra banda, fem un taller literari per aprendre a escriure històries. També hem compartit llegendes de cada país amb les quals els alumnes varen fer unes composicions online en els mesos anteriors a la mobilitat. Compartir espais, informació i poder-ne aprendre dels altres sempre és enriquidor.