Mobilitat Erasmus + i Intercanvi d’alemany a Gütersloh

“Mobilitat Erasmus+ i Intercanvi d’alemany a Gütersloh 16.6-23.6”

L’alumnat del programa d’Acreditació Erasmus+ i del programa d’intercanvi d’alemany de 1R de batxillerat han realitzat una mobilitat amb el centre alemany Evangelisch Stiftisches Gymnasium Gütersloh d’Alemanya del 16 al 23 de juny del 2022. El passat 16 de juny el grup de 25 alumnes en total i 3 professors varen sortir cap a Sineu per tornar la visita que ja ens varen fer ells durant la primera setmana del maig. Durant aquesta setmana l’alumnat estarà hospedat amb famílies alemanyes per practicar els seus coneixements lingüístic i conèixer més la cultura del país teutó. 
L’alumnat del programa Erasmus va fer activitats amb els integrants de l’activitat extraescolar “CourAGe” amb la qual es pretén millorar la competència social i cívica de l’alumnat. Els alumnes varen fer un quadre col·laboratiu amb el lema del nostre projecte Erasmus: Les emocions, els valors europeus i els dos països integrants: Alemanya i Espanya. 
Els alemanys varen donar un obsequi a tots els nostres alumnes i una col·lecció d’activitats desenvolupades i traduïdes perquè puguem aplicar aquestes activitats al nostre centre. Per la nostra part hem fet arribar la presentació traduïda sobre la coordinació de coeducació que va realitzar la nostra companya Natàlia Tascon durant la visita dels alemanys al juny ja que varen manifestar l’interès de posar en marxa la comissió de coeducació al seu centre. 
Pel que fa als alumnes d’intercanvi, els alumnes varen tenir un programa paral·lel per entendre millor la cultura i la llengua del país teutó. Així mateix els alumnes varen participar a sortides al centre multiaventures de Bielefeld, la reserva natural de Bielefeld i la ciutat de Münster entre altres. 
Gràcies a totes l’alumnat, famílies i equip docent. Sense la implicació de totes les parts aquest tipus de mobilitats no seria possible. 
Coordinació Erasmus+