Mobilitat d’intercanvi cap a Bremerhaven (Alemanya)

Diumenge 5 de febrer, 15 alumnes d’alemany de 4t d’ESO van agafar les maletes i varen posar rumb cap a la ciutat alemanya de Bremerhaven amb la qual l’IES SINEU ha començat enguany un programa pilot d’intercanvis amb el Schulzentrum Geschwister Scholl.

L’alumnat serà allà del 5 de febrer al 12 de febrer del 2023 acompanyats pels professors d’alemany de 4t d’ESO Eduard Martí Laguna i Isabel Borràs. Durant aquesta setmana l’alumnat quedarà amb famílies alemanyes, farà diverses visites culturals i s’encarregarà de desenvolupar tota una pàgina web per documentar totes les activitats duites a terme en el marc del programa d’intercanvis i finalitzarà amb la visita de l’alumnat alemany de 17 al 24 d’abril de 2023 a Sineu.


Aquest intercanvi ha sigut cofinançat pel Programa Educatiu “Sprechen wir Deutsch – On va Parler Français” de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca que té per objectiu la promoció de l’aprenentatge de la segona llengua estrangera i la internacionalització de les institucions d’ensenyament secundari de les Illes Balears.