Recollida solidària per a Síria i Turquia

L’IES Sineu ha dut a terme una campanya solidària amb els països que han sofert els devastadors terratrèmols que han succeït a Turquia i Síria. En la campanya s’ha recollit una gran quantitat de material dels quals s’ha fet el primer enviament cap a les organitzacions solidàries que gestionen l’enviament cap als països corresponents. Avui mateix durem el segon enviament recollit. Agraïm des del centre a tota la comunitat educativa la gran col·laboració rebuda.

Aquesta campanya segueix amb donacions econòmiques a Síria i amb la recollida dels següents materials per a Síria.
El material a recollir els dies vinents són: MATERIAL ESCOLAR, LLANTERNES, CORDES, POLITGES, PILES, COMPRESES i la resta de material indicat al cartell adjunt. Important NO ROBA.