Xerrada col·loqui “Feines lliures d’estereotips”

Un dels actes realitzats al nostre centre amb relació al 8M ha estat la xerrada – col·loqui Feines lliures d’estereotips en col·laboració amb la Mancomunitat del Pla i CCOO. Hem pogut sentir de primera mà els testimonis de na Mª Àngels Aguiló Bosch, Enginyera de telecomunicacions, na Milagros Mestre Sosa, Policia tutora de Sencelles, n’Esperança Mora Mesquida, pagesa de la Cooperativa Porreres, n’Antònia Guillem Vicens, bombera Serveis de Bombers de Mallorca. Totes juntament amb la moderació de na Iolanda Cirer Sotos treballadora social de la Unitat d’Igualtat i abordatge de les violències masclistes de la Mancomunitat Pla de Mallorca. Ens han explicat les seves experiències personals, les seves lluites per aconseguir els seus somnis i com les situacions injustes provocades pels tòpics masclistes encara avui dia són presents.