Saint Patrick

Dia 17 de març l’IES Sineu va celebrar la diada de Saint Patrick, patró d’Irlanda. El Departament d’Anglès, va preparar un photocall i panells informatius per celebrar aquesta festivitat. L’alumnat de 2n de PMAR va preparar el photocall amb molta il·lusió i l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO va omplir els panells amb informació i dades curioses d’aquesta festa tan popular d’origen irlandès. En els dos patis es va sentir música tradicional i moderna d’aquest país i l’alumnat que va voler va venir vestit de verd i amb altres complements que recorden aquest dia tan assenyalat no només en el calendari irlandès sinó també en altres països de parlar anglesa com el Regne Unit, els Estats Units o Austràlia. El Departament d’Anglès ha premiat els següents alumnes que van venir vestits de verd i amb altres accessoris per fotografiar-se al photocall:

1r classificat: Pedro Calonge Ramis (1r ESO H)

2a classificada: Lucía Estévez Ruiz (1r ESO I)

3a classificada: Nerea Rosselló Bernaola (3r ESO G)

Enhorabona i ja vos farem arribar un petit obsequi!