Llibreries singulars de Palma

Divendres 24 de març l’alumnat que cursa Literatura Universal com a optativa de 1r de Batxillerat va gaudir d’una jornada cultural i literària visitant les llibreries amb encant de Ciutat.

Iniciàrem el recorregut a Agapea, gaudint especialment de la seva nodrida secció juvenil; per després apropar-nos a Rata Corner, un espai avantguardista i acollidor, on no tan sols els llibres d’art, sinó també els vinils i els estris d’escriptura així com el material de papereria feren les delícies dels alumnes; la següent aturada, a RE-Read, ens va permetre adquirir llibres de segona mà a bon preu i aprenguérem que se’ls pot donar una segona vida a aquests valuosos objectes culturals que tan bona companyia ens fan. Després de passar per la FNAC, vam continuar el nostre recorregut fent aturada en La Biblioteca de Babel, una de les 20 millors llibreries del món segons el Finantial Times; allà na Marina ens va regalar una interpretació ben emotiva a piano. Finalment, vam passar per La Casa del Libro per tancar el nostre itinerari literari amb la satisfacció d’haver descobert racons on la lectura viu i respira a espais plens d’encant.

Visca el llibre i llarga vida a les llibreries, que nodreixen de somnis i aventures la nostra imaginació!