Visita d’alumnat i professorat de l’intercanvi de Bremerhaven (Alemanya)

Guten Tag! 

Ahir, 17 d’abril del 2023, va arribar l’alumnat de l’intercanvi de l’assignatura d’alemany procedent de la localitat alemanya de Bremerhaven acompanyats per les professores Dolores Sánchez i Ricarda Reich. Aquest alumnat quedarà amb famílies d’intercanvi de l’alumnat que va anar cap a Alemanya del 5 de febrer al 12 de febrer de 2023. 

Durant aquesta setmana es faran sortides per conèixer millor la cultura, les tradicions locals i la biodiversitat  visitant indrets com ara Son Real, Alcúdia, Port d’Alcúdia, Valldemossa, Sóller i Palma. 

Aquest intercanvi forma part del programa educatiu “Sprechen wir Deutsch!!” està cofinançat amb els ajuts concedits a l’alumnat d’alemany de l’IES Sineu per part de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.