Dona Sang, Dona vida.

El passat dia 5 de maig es va cel·lebrar una diada de donació de sang on els alumnes i professors de Cooperció i Serveis de 3r ESO, i la comissió de Salut varem organitzar i col·lobaren com a voluntaris. Tots noltros us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració i participació. També a aquelles persones que, per les vostres circumstàncies, no vàreu poder donar sang però varem rebre el vostre suport.


Segons les dades facilitades per la fundació Banc de sang i teixits de les Illes Balears, al Projecte IES SINEU. DONA SANG, DONA VIDA, es varen presentar 53 persones de les quals, 46 varen poder donar sang i 4 d’elles eren nous donants. Des de la fundació ens han fet saber la seva satisfacció, tant amb la recaptació, com amb la implicació i col·laboració de l’alumnat participant i del nostre Centre, en general.


Moltes gràcies!