Certificació Escola Blava per a l’IES Sineu

Aquest dijous, l’IES Sineu ha rebut la certificació d’Escola Blava per la Unió europea, en un acte celebrat a l’Aula del mar a Palma. El projecte Where does our Posidonia go?, emmarcat dins el programa “Boia a l’aigua! De l’espai exterior al Mediterrani” de l’IMEDEA (CSIC-UIB) i la SOCIB i realitzat pels alumnes de biologia de 1r d’ESO G, ha fet possible rebre aquesta certificació. En resum, el projecte va consistir en que, després d’amadrinar una boia de deriva amollada a l’oest de l’illa de Mallorca amb el nom de Posidònia, l’alumnat va fer un seguiment de la boia, de la seva velocitat, del seu recorregut, observant les corrents marines i fent un registre de les temperatures a tot el mar balear. Els resultats de la investigació es troben exposats al hall del centre.