Die Hamburger sind da! Ja ha arribat la visita d’Hamburg!

Ahir 18 de juny va arribar el grup d’intercanvi amb 14 alumnes i 2 professores del Gymnasium Blankenese situat a la ciutat alemanya d’Hamburg. Durant aquesta setmana els teutons i l’alumnat d’alemany de l’IES Sineu participaran a totes les activitats programades per fer que coneguin millor Mallorca, les seves tradicions i cultura. Entre altres coses està previst visitar Valldemossa, Sóller, Port de Sóller, Alcúdia, Pollença, Port de Pollença, Palma i, evidenment, com bons sineuers els mostraren el nostre mercat on faran un gymkhana. El dijous es farà un acte de cloenda a l’institut amb les famílies per agrair la seva col·laboració sense la qual tot aquest intercanvi no seria possible.


Totes aquestes activitats estan cofinançades amb programa educatiu “Sprechen wir Deutsch” que té per objectiu promoure les mobilitats d’intercanvis amb països germanoparlants. 


Molt bona setmana a tothom, 


El subdepartament d’Alemany