El projecte “together we write the history of the future” arriba al final

Després de 3 anys plens d’activitats i mobilitats, ens acomiadem dels nostres companys polonesos i italians amb els quals hem treballat sobre l’Agenda 2030 i els 17 objectius de sostenibilitat. Hem analitzat i reflexionat sobre la importància d’actuar avui, en el nostre present, per tal de tenir un millor futur.
Ha estat un plaer conèixer en persona els nostres col·laboradors internacionals i els alumnes participants han tingut una experiència inoblidable.


Volem compartir amb tots vosaltres el producte final, un curtmetratge en el qual tothom ha participat: a partir d’una història distòpica creada pels alumnes de Sineu, es va transformar en guió cinematogràfic a Itàlia i es va filmar a Polònia. Estem satisfets i orgullosos de la participació de tot el nostre alumnat i volem aprofitar per donar-los les gràcies per haver format part d’aquest equip increïble.

Enllaç al vídeo: https://drive.google.com/file/d/1KpnHqPs56IYb2E03fGwaLmLB7zx7aGq3