Activitats al pati durant el curs escolar 2022/23

Una vegada hem arribat al mes de juny això vol dir que podem donar per tancat una temporada més de les lliguetes i activitats organitzades durant el temps d’esplai. Una vegada que hem deixat de costat la pandèmia i tot el que això va suposar en el nostre desenvolupament normal del dia a dia, podem estar molt contents de poder tornar gaudir d’aquestes activitats.

En el present curs escolar hem pogut participar en:

  1. Lliga de futbet: Un total de 26 equips en 5 grups han pogut realitzar setmanalment partits de 5×5 en la pista exterior. Més de 200 nins i nines del centre han participat en aquesta activitat
  2. Lliga de bàsquet: Un total de 16 equips en 3 grups han pogut realitzar setmanalment partits de 3×3 en la pista exterior. Aproximadament 100 alumnes i professors del centre han pogut participar en aquesta activitat.
  3. Partits exhibició de voleibol: algunes jugadores de 1r ESO dels equips de Petra i Sant Joan han volgut mostrar als seus companys com funciona aquest esport i fer una demostració en format partit durant 2 esplais. Això va dur, també, que alguns alumnes de 4t i batxillerat també volguessin jugar un partit exhibició amb el mateix objectiu.
  4. Concurs de triples: durant el mes de juny s’han realitzat un concurs classificatori de llançament de triples. Consistia a encistellar el màxim nombre de triples de 6 intents. En aquesta activitat han participat més de 50 alumnes durant 4 dies. Al final es va realitzar una final amb 6 participants, els quals eren qui havien aconseguit més punts durant la classificació.
  5. Partits professor – alumnes. Com ha estat tradició en aquest centre, els guanyadors de les categories de Batxillerat han realitzat un partit d’exhibició contra el professorat que ha coincidit amb les dues darreres jornades escolars. Han estat dos partits molt disputats i on tot l’alumnat ha pogut gaudir de la qualitat dels participants i de la competició.

Aprofitam per donar l’enhorabona a tot l’alumnat per la participació i l’esportivitat mantinguda durant totes les activitats i animam a participar en la propera edició.

A continuació teniu un parell d’imatges de les diferents activitats realitzades al llarg de tot el curs.

Bon estiu a tothom!!