Festival internacional MajorDocs 5a edició

A iniciativa del Departament de Llengua Castellana l’alumnat de 1r. i 2n. de Batxillerat del nostre centre ha participat en la 5a edició de MajorDocs, el festival internacional de cinema de documental creatiu a Mallorca. Hem assistit a la projecció de la pel·lícula “A los libros y a las mujeres canto” on amb to irònic i divertit, Maria Elorza comparteix un món femení de llibres i imatges: una família expandida que es compon de dones lectores, dels llibres amb qui que elles comparteixen els seus dies; una família on la literatura és una cosa íntima, un joc constant de trobades, diàlegs i desacords. La directora ens porta en un viatge a través del temps, referències literàries i visuals, celebrant una genealogia secreta i quotidiana que projecta un sentit nou sobre els llaços i els afectes que es teixeixen entre dones i llibres a l’ombra de la història oficial. Posteriorment, hem pogut participar d’un col·loqui amb la mateixa directora de la pel·lícula, en el que ens ha explicat el seu procés creatiu i altres aspectes de la seva feina que ens han resultat ben interessants.