Celebració de Sant Antoni

Com és tradició al nostre centre, dia 16 de gener hem celebrat la festivitat de Sant Antoni. La celebració ha tengut una participació massiva.

La festa ha començat amb la torrada organitzada per l’alumnat de quart d’ESO amb l’ajuda dels alumnes de segon de GB d’electricitat. Durant la torrada, la bandeta de l’IES ha animat amb el seu repertori santantonier. Poc després s’ha afegit a la festa la Boutucada de Costitx.

En acabar la música, ha començat el concurs de gloses per grups. Cada classe ha pujat a l’escenari a glosar (aquest any, la temàtica ha estat La llengua no es toca). També hi ha hagut altres col·laboracions com les del departament de català, la d’un grup de joves glosadors mariandos i el glosat final del director.

L’acte de cloenda ha estat una ballada ben animada de ball de bot.

Molts d’anys i visca Sant Antoni!!