ALUMNES DE L’IES SINEU ES PREPAREN PER A L’INTERCANVI LINGÜÍSTIC DE CATALÀ.

Els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Sineu han començat a fer els treballs de presentació per poder conèixer els seus companys de València amb qui faran l’intercanvi. Els vint-i-quatre alumnes de Sineu i els de l’IES Joan Fuster es coneixeran gràcies a un podcast, que aniran penjant a un Padlet. Així podran escoltar les notes de veu dels seus companys valencians per conèixer-los i saber amb qui tindran més afinitat.
L’intercanvi constarà de dues parts, la primera en què els alumnes de Sineu aniran a casa del company o companya i hi quedaran tres dies, del 10 al 13 de març. La segona part començarà quan els alumnes de València vinguin a Mallorca, del 5 al 8 de maig. Tant a València com a Mallorca es faran diverses activitats per conèixer més de cada lloc.
L’intercanvi està organitzat per la comissió lingüística de català de l’IES Sineu i per l’IES Joan Fuster, on han deixat ben clar que l’objectiu és aprendre, conèixer diferents dialectes del català i passar-ho molt bé!

Aina García Segui, 3r C