VIATGE D’ESTUDIS 2n BATXILLERAT A BERLIN

73 alumnes i 6 professors/es participaren en el viatge d’estudis de 2n de Batxillerat que es va dur a terme del 17 al 21 de gener per terres alemanyes, concretament a la ciutat de Berlín. Un programa d’ampli d’activitats i unes jornades ben completes organitzades per la nostra acompanyant Toto Camps feren d’aquestes dates uns dies inoblidables que, de ben segur, recordaran els nostres alumnes. Visites a Museus, a estadis olímpics, a un camp de concentració, un horabaixa de ciència i uns itineraris guiats molt ben explicats, feren que les jornades fossin ben instructives. I com no , temps per divertir-se en grup, rialles i un poc de festa els vespres a l’hotel. Vos deixam un resum fotogràfic del que va ser el viatge realitzat per l’alumna Maria Mestre:  https://drive.google.com/drive/folders/1-69mf4PjwuHMXdN5959qkGOmFcp12Tpt

Enhorabona al comportament de l’alumnat i del professorat acompanyant pel seu bon comportament i la seva bona feina.