Ales i horitzons

És un projecte col·lectiu realitzat pels alumnes de 4t ESO d’Expressió Artística i 1r Batxillerat de Cultura Audiovisual, comissariat per la professora Isabel Serra. L’avifauna de Mallorca està representada de forma lliure a través de la cianotípia, el so i la tècnica mixta damunt fotografia; intentant conscienciar a l’espectador de la biodiversitat de l’illa a través de l’art. On la fusió audiovisual ens transportarà conscientment a la contemplació poètica en tots els sentits.

Cianotípies aus

Alumnes 4t Expressió Artística: Clara Ballester, Salomé Betancur, Macarena Cardozo, Sarah Chichon-Garland, Cristel Cisneros, Marta Cladera, Mercè Coll, Noemí Cosín, Ariadna Ferriol, Aina Forteza, Guadalupe Guzmán, Souhaila Karkach, Emma Martí, Emma Martínez, Neus Vanrell i Dharma Villalba.


So ocells

Alumnes 1r Cultura Audiovisual: Júlia Alomar, Nariman El Jouhan, Maria Alorda, Meryem Ennajoi, Maria del Mar Ferrer, Andreu Ferriol, Abril Fortuny, Paula Gelabert, Laia Mulet, Santiago Noceda i Neus Picó.


Autoretrats surrealistes

Alumnes 1r Cultura Audiovisual: Júlia Alomar, Neus Picó, Antoni Ferrer, Nariman El Jouhan, Maria Alorda, Paula Gelabert, Abril Fortuny, Maria del Mar Ferrer i Santiago Noceda. (ordre d’exposició retrats).