CLASSIFICACIONS I RESULTATS FINALS DEL TORNEIG

Al arribar al mes de juny ja comença a fer olor a estiu i amb aquesta dinàmica també donam per finalitzat el torneig i activitats esportives durant el temps d’esplai per al present curs escolar. Enguany ha estat un any molt intens i on tots els equips i jugadors han donat el millor d’ells mateixos per gaudir de l’esport i de les activitats que els agraden. Enguany hem realitzat:

 1. TORNEIG DE FUTBET: Enguany han participat 30 equips establerts en 5 categories per edat/curs amb un total d’uns 240 alumnes participants. Ha estat un torneig molt suat, competitiu i amigable. Les semifinals i finals varen tenir un gran ambient i el pavelló va quedar petit per aglutinar tots els alumnes que no es volien perdre ni un detall d’aquesta fase final. Finalment els guanyadors han estat:
  1. Batxillerat: Los Roleros.
  2. 4t ESO: Somosdosbuildings
  3. 3r ESO: FC Aña
  4. 2n ESO: Petrankos
  5. 1r ESO: Màgic Team
 1. TORNEIG BÀSQUET: Com cada any els amants del bàsquet també han tengut la seva oportunitat per gaudir i competir de l’esport. Enguany han participat 12 equips amb un total 72 jugadors. Cal mencionar que els professors també s’hi han apuntat i han competit puntualment amb els alumnes de 4t. Després d’una gran primera volta i de les fases finals els guanyadors han estat:
  1. Grup A: Los Churuberes
  2. Grup B: Deixonadors

AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ AMB CLASSIFICACIONS I RESULTATS FINALS DEL TORNEIG

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TVRK87yiktUuBJJ_aKJ3PFEGelLifOYcIIOkxX5uXFM/edit?usp=sharing
 1. TORNEIG DE TRIPLES: Una vegada han acabat les competicions s’ha muntat una activitat individual on tots els alumnes han pogut demostrar la seva destresa en el llançament a cistella. Finalment, després d’una primera fase, s’han classificat 7 jugadors per a la gran final. La final va ser molt disputada on varen quedar guanyadors:

1r Adrià Sans (3 punts)

2n Arnau Gelabert (2 punts)

3r Joan Alorda (1 punt)

 1. PARTIT DE VOLEI: Al centre existeix una gran tradició de jugadors i jugadores que practiquen aquest esport i, evidentment, s’ha volgut visualitzar aquesta pràctica. Enguany s’ha disputat un partit entre el professorat i alumnes de 4t ESO, dirigits pels germans Bauzà, alumnes del nostre CFGM d’Informàtica. El partit va ser molt disputat i divertit. Teniu la crònica en una notícia a la web.
 1. PARTITS PROFESSORS ALUMNES: A part del partit ja comentat de Volei, també és tradició jugar un partit entre els guanyadors de bàsquet i futbol contra el professorat. Aquest partit té com a tradició jugar-se el darrer dia de classe com a traca final per despedir el curs. El darrer dimecres s’ha jugat un partit bàsquet entre professors i els churuberes on s’ha decidit als darrers minuts de joc amb una victòria per part dels alumnes. Ha estat molt disputat i tots els participants han pogut demostrar les seves grans destreses amb la pilota.

Moltes gràcies per l’esforç, participació i implicació dels participants i de tota la gent que ha ajudat a que això sigui possible. Menció especial als professors que han participat i que han vengut a donar suport amb guàrdies de grada, de porta i a donar una mà quan se’ls ha necessitat. Esperem que l’any que ve es pugui repetir aquesta experiència.

Bon estiu a tothom.