LA NOVÍCIA DE LLUC

El passat divendres 7 de juny va tenir lloc la representació de l’obra teatral de titelles La novícia de Lluc a càrrec de l’alumnat de 3r PDC. Aquesta obra s’emmarca dins el programa APS Serra de Tramuntana, al qual el nostre centre participa per segon any consecutiu, i que té per objecte donar a conèixer l’inestimable patrimoni de la Serra de Tramuntana entre el nostre alumnat.

Tant l’escriptura del text com la realització de l’escenografia i els titelles han estat realitzats per l’alumnat de 3r P durant les classes de llengua catalana i tecnologia, respectivament.

L’obra mescla intriga, amor i fantasia i transcorre a Lluc, el seu Monestir i el Salt de la Bella Dona.

La representació va ser molt emotiva i va ser la culminació perfecta a tant esforç i il·lusió. A més, vam comptar amb un violí en directe, per part de l’alumne de 3r ESO, Pau Gamundí, i amb un públic excepcional: els participants dels Tallers de Memòria de Sineu, Costitx i Sant Joan, i l’alumnat de Mater Sineu. Una trobada preciosa que va demostrar que la col·laboració entre diferents entitats i generacions és molt enriquidora. Enhorabona a tots i a totes!!

Llarga vida al teatre!!