Mural Interconnexions

Aquest intercanvi va sorgir entre la mediació de l’Espai Sant Marc amb el seu artista resident i professor xilè Francisco Guerra, la regidora de cultura de Sineu i la Coordinació d’Art del IES Sineu durant el curs escolar 23-24. S’ha aprofitat aquesta oportunitat per fer aquest projecte i intercanvi entre les dues institucions i, alhora han col·laborat l’alumnat d’Expressió Artística de 4t ESO i  d’Educació Plàstica Visual i Audiovisual 1 de 2n ESO, enriquint-los així amb l’experiència de pintar a una pared exterior del centre. El mural és una representació de l’Escola Charles de Gaulle de Xile, on treballa l’artista, i allà es farà una representació de l’IES Sineu, les dues imatges triades per fer la pintura són una recerca a través de Google Earth, mesclant la part tecnològica amb la pictòrica. Aquí podeu veure qualcunes imatges del procés i de com ha quedat.