Sorteig alumnat Acreditació Erasmus+

Estem molt contents d’haver rebut tantes candidatures per participar en les mobilitats Erasmus+ Acreditació del curs 2024-25. En total vàrem rebre 63 vídeos dins el termini establert i volem destacar la professionalitat i el gran interès que es demostra després d’haver-los vist tots. Vos volem donar les gràcies per la feina feta. En tenir tots els vídeos, els vàrem ordenar alfabèticament i vàrem assignar un número a cada participant (de l´1 al 63 – vegeu la llista adjunta). L’equip Erasmus+ més el director de l’institut i el secretari vam realitzar un sorteig online amb aquests 63 candidats i l’ordre que va sortir es veu reflectit a la foto que publiquem (vegeu foto adjunta). Hem tornat a ordenar els alumnes segons el número del sorteig i assignarem places de mobilitat seguint aquest ordre. En principi podem comptar amb 20 places (10 aniran a Polònia i 10 a Itàlia) i al setembre ja distribuirem les places (vegeu le llista “Resultat del sorteig”).
 
Molta sort a tothom i si no esteu entre els primers, penseu que hi poden haver canvis i que encara teniu possibilitats de participar-hi. Bestiu a tothom!!