T’interessa! Clica!

Des de la UIB es proposen les següents activitats que poden ser del vostre interés.

  • Ciència per a Tothom 2023: Mallorca
    Els dies 11, 12 i 13 de maig de 2023 tindrà lloc al campus universitari (Palma), una nova edició de Ciència per a Tothom.

Aquesta activitat neix de la inquietud del professorat de la UIB per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat de primària i secundària.

Per poder participar-hi, els centres us hi heu d’inscriure a través de la pàgina web fins al 10 de febrer de 2023.

  • “Mosquito Alert para Jóvenes”

L’Associació Mediambiental Xatrac coordina el projecte FCT-21-17007 “Mosquito Alert para Jóvenes”, concedit a Xatrac per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia en el marc de la convocatòria pel foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.

Aquest projecte, que compta amb la col·laboració de l’àrea de Zoologia del Departament de Biologia de la UIB, consisteix a acostar la problemàtica dels mosquits a escoles i instituts de tot el país i ensenyar com poden col·laborar a través d’una plataforma de ciència ciutadana. 

Tot el projecte es troba digitalitzat i hi poden participar de forma autònoma els professors amb els alumnes de 5è de primària fins a 2n de batxillerat utilitzant els diferents recursos digitals que tenen a disposició. Concretament, hi ha tres versions del projecte, segons l’edat dels participants. Per a tots els nivells es fa una formació per als professors on s’expliquen tots els elements digitals i pedagògics dels quals disposen, les diferents sessions, etc.

Per poder participar-hi, els centres us hi heu d’inscriure a través de la pàgina web.