CAMPANYA DONANATS DE SANG

Vine el dissabte dia 22/04 de les 10 a les 20h. a la plaça de l’Ajuntament. Recorda revisar els requisits! 

Aquesta és la campanya de donants de sang que està duent a terme tot l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Inca i està promoguda des de l’assignatura d’Àmbit científic. La donació de sang es farà el proper dissabte 22 d’abril, entre les 10 i les 20h, a la plaça de l’Ajuntament d’Inca. Allà hi haurà l’autobús del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears per poder fer les donacions. L’alumnat de 3r d’ESO que voluntàriament vulgui participar serà allà, acompanyat del professorat d’Àmbit, per tal de fer campanya i animar la gent per a que participi. Així que també vos animam a venir. Pensau que és per una bona causa! 
 
Si pensau venir, preferiblement s’ha de demanar cita prèvia mitjançant el codi QR que teniu al cartell adjunt. Si, per contra, no podeu venir o no podeu donar, ens podríeu ajudar fent-ne difusió a través de les vostres xarxes socials (per exemple, al grup de WhatsApp de l’IES s’enviarà un missatge perquè el pugueu compartir). La població de les Balears vos estarà eternament agraïda! 😄 A veure si entre tots feim augmentar el baix percentatge de donants de les Illes (només un 2% en l’actualitat). 
 
Gràcies a tots i totes!!
 

Departament de Física i Química i de Biologia i Geologia 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>