Concurs “#La Carmanyola mola”

CAMPANYA A FAVOR DELS RECIPIENTS SOSTENIBLES

 

La Comissió de medi ambient organitza

 

Concurs “#La Carmanyola mola”      

 

1. Quina és la problemàtica?

Molts d’alumnes embolicau cada dia el vostre panet en paper d’alumini (amb les conseqüències mediambientals que això suposa) mentre que d’altres el duis dins un recipient o carmanyola reduint així els residus. Molt bé!


Per altra banda, també n’hi ha que comprau el berenar al bar de l’institut o directament no berenau res, amb els efectes negatius que això comporta per a la vostra salut i rendiment acadèmic…


Pel que fa a l’aigua, molts de vosaltres ompliu cada dia a casa una botella reutilitzable (de plàstic o de metall), però en canvi, molts d’altres comprau botelles d’aigua de plàstic d’un sol ús, que de vegades reompliu, però que finalment llenceu al contenidor groc, o no…


2. Per què s’organitza aquest concurs?

La Comissió de medi ambient vol premiar els cursos on hi ha més alumnes que fan servir carmanyoles i/o botelles reutilitzables, ja que demostren estar sensibilitzats amb el medi ambient.

 

3. Com participar en aquest concurs? Si us animau a participar-hi…

Heu de fer una fotografia divertida de totes les carmanyoles i botelles reutilitzables de la vostra classe. IMPORTANT: Vosaltres també hi heu de sortir!!! Només els que fan servir tuppers o botelles.

Podeu fer la foto a l’aula, al pati, etc, on considereu. 

Pensau un eslògan/lema per convèncer altres companys perquè s’animin i comencin a emprar envasos sostenibles amb el medi ambient. 

L’eslògan ha d’aparèixer a la fotografia. Pot estar escrit a la pissarra de la vostra classe (si us feu la foto al davant), o ho afegiu i l’escriviu digitalment després, com trobeu…

Les fotografies s’han d’enviar al correu gci@iesinca.cat, fins al 15 de desembre de 2023. Cal indicar el nom del grup i tornar a escriure l’eslògan al correu.

Es publicaran les fotografies a la web de l’IES Inca i xarxes socials amb el Hashtag #lacarmanyolamola

 

4. Com es valoraran les fotografies?

La Comissió de medi ambient tendrà en compte: 

  • L’originalitat de la fotografia.
  • El nombre de carmanyoles i botelles reutilitzables per grup.
  • El missatge que es vol difondre amb l’eslògan.

 

5. Quin és el premi al grup guanyador?

Un saludable i deliciós berenar del forn de Can Lluís la darrera setmana de desembre abans de les festes de Nadal.