Campanya “Targetes contra l’estigma”

Foto AMARU BAT

Aquest mes de desembre els alumnes que cursen l’assignatura “Psicologia” de 2n de Batxillerat i el mòdul “Promoció de la salut i suport psicològic al pacient” del CFGM Serveis socioculturals i a la comunitat van rebre la visita de n’Amarú, per explicar-nos la campanya del Govern Balears “Targetes contra l’estigma“.

També vàrem aprofitar el col·loqui per comentar el seu llibre Mental Chat. Esquizofrenia, Ficción o Realidad (MeM ediciones). L’experiència va ser molt profitosa: gràcies Amarú!!

Les persones que pateixen una malaltia reben constantment mostres d’afecte: targetes de suport, rams de flors, missatges d’ànim al mòbil… En canvi, les persones que tenen un trastorn de salut mental i ho conten, quasi sempre reben el contrari: desconfiança, estigma i silenci. Molt de silenci (extracte de la web Targetes contra l’estigma )

Foto AMARU CFGM