Viatge a Roma 2020

Els alumnes de llatí i grec de 1r de batxillerat de l’IES Cap de Llevant aquest any han anat a Roma, juntament amb els alumnes de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella, tot seguint una tradició que ja fa més de 10 anys que dura. 

La sortida s’ha duit a terme del 30 de gener al 4 de febrer i han anat a Roma i Pompeia i , com a novetat, han passat nit a Nàpols per visitar la ciutat grega de Paestum.

A Roma varen poder veure els següents monuments: el fòrum, el coliseu i els museus vaticans, entre d’altres. A més varen passetjar per els llocs més emblematics de la ciutat com la Fontana di Trevi, Piazza Venezia, plaça Espanya, Campo di Fiori …

Aquest viatge és una manera d’establir llaços d’amistat entre joves del mateix nivell educatiu de llevant i ponent de l’illa de Menorca. Tots els alumnes han tornat molt contents per haver creat noves amistats i molt engrescats per anar de viatge a Grècia l’any que ve.

Volem felicitar l’alumnat per la seva bona actitud i interès durant el viatge. 
 
Adjuntem algunes fotos del viatge.